Biologischekruidenplanten.nl

Mediterrane witvis kruidenpannetje

Mediterrane witvis kruidenpannentje

Bereiding Mediterrane witvis kruidenpannetje

 

Pel de knoflook en snij in fijne plakjes, was de tomaten en olijven en halveer ze. Pluk, was en hak de mediterrane kruiden en de bladpeterselie fijn. Snij tot slot de citroen-chilipeper in fijne reepjes.

Zout de verse visfilet licht en bak deze in raapzaad- of olijfolie ca. 3 minuten op laag vuur en blus vervolgens af met een beetje witte wijn. Tomaten, kappertjes, chilipepers en verse kruiden toevoegen en kort meebakken. Kruid alles goed met peper en zout en garneer voor het serveren met de verse peterselie.

De intense, rijke aroma’s en vitamines van de verschillende BLU-BIO kruiden zijn de perfecte topping voor visfilets – gezond en een echte traktatie!

Ingrediënten voor 2 personen

 

500 g witvisfilet (bijv. kabeljauw, kabeljauw, snoek, forel of schol)

10-12 Blu- snoeptomaatjes

2 teentjes knoflook

100 g zwarte olijven (ontpit)

1 glas kappertjes (naar smaak)

2 el koolzaad- of olijfolie om in te bakken

100 ml droge witte wijn

zout

peper

gemengde Mediterrane bloemkruiden

1 handvol Blu-krulpeterselie

1-2 citroen chilipepertje