Biologischekruidenplanten.nl

Kruidenboter met daslook en eetbare bloemen

Kruidenboter met daslook en eetbare bloemen

Bereiding kruidenboter met daslook en eetbare bloemen

 

Spoel de eetbare bloemen kort af, schud droog en pluk de bloemblaadjes. Was de daslook, schud droog, halveer in de lengte en snij overdwars in fijne reepjes. Meng de bloemblaadjes en daslook met de boter, breng op smaak met zout en peper. Zet dit afgedekt in de koelkast. Garneer met een paar hele bloemen om te serveren.

 

De kruidenboter is ook heerlijk met Blu Knoflookgras en Blu Pesto Basilicum of bij Blu Ananassalie en Blu Shiso.

 

Ingrediënten voor ongeveer 200 gram

 

5 Blu daslook bladeren

5 eetbare bloemen bv  Blu knoflookgras of Blu ananassalie

200 g zachte boter

zout

peper

wat bloemen en daslookblaadjes voor garnering