Basilicum-walnotenbroodjes

Bereiding basilicum-walnotenbroodjes
Verwarm de oven voor op 200°C boven- en onderwarmte en bestrijk 12 kleine bakvormpjes met boter. Was en hak de basilicum.
Meng beide soorten bloem, een snufje zout, peper, nootmuskaat en bakpoeder door elkaar. Ei met olie, karnemelk, basilicumblaadjes en citroensap vermengen met een staafmixer.
Roer het bloemmengsel erdoor. Roer de walnoten door het beslag. Giet in de vormpjes en bak in de oven in ongeveer 30 minuten goudbruin.
Het brood smaakt ook heerlijk met Blu daslook, Blu olijfkruid, Blu sinaasappel- of citroentijm of Blu aubergine super mini. Probeer het! Vergeet niet je huisgemaakte kruidenboter erbij te serveren, wat ook weer kan met alle kruiden uit onze shop. Gewoon proberen en proeven. Smakelijk!
Ingrediënten voor 12 kleine broodjes
50 g Blu-basilicum
zout
boter, voor de vorm
100 gram tarwebloem
150 gram roggemeel
1/2 tl gemalen peper
1 snufje nootmuskaat
3 theelepels bakpoeder
1 ei
120 ml olijfolie
250 ml karnemelk
1-2 el citroensap
50 g grof gesneden
Fijngehakte walnoten