Biologischekruidenplanten.nl

Biologische kruidenplanten

Gezond kan zo lekker zijn!

Biologische Kruidenplanten, Groenten & Fruit van BLU

Hallo en welkom in de wereld van Blu. Kwekerij Blu kweekt al zo’n 20 jaar een scala aan bijzondere planten. Zij verbouwen biologische kruidenplanten, groenten en fruit die allemaal eetbaar zijn en je tegelijkertijd voorzien van veel waardevolle vitamine. De Biologische productie van Blu is duurzaam en milieuvriendelijk en sinds 2015 is Blu ook gecertificeerd volgens de Bioland-richtlijnen. De Blu-planten zijn op natuurlijke wijze ontwikkeld, zonder de hulp van genetische manipulatie of iets dergelijks.

Wij, Sabine & Marcel, hebben liefde voor tuinieren, biologische kruidenplanten en (h)eerlijk koken gecombineerd om tot iets vruchtbaars te komen.

Het is ons dus een groot genoegen dat wij de wereld van Blu mogen onderbrengen in onze webshop.

Wij willen hiermee onze kennis van zeldzame kruiden en ons enthousiasme voor bijzondere planten aan u doorgeven.

Voor veel biologische kruiden, groenten en fruit, hebben wij heerlijke recepten voor u en plantinstructies en plantsuggesties samengesteld. Laat u meevoeren in onze wereld van eetbare bloemen, zeldzame kruiden en kostbare geneeskrachtige planten van Blu. Veel plezier met het verkennen van het Blu-universum!

Wij hebben alleen Biologische planten!

Alle Blu-planten worden dicht bij de natuur gekweekt volgens de principes van biologische gewasbescherming. Blu hecht veel waarde aan een milieuvriendelijke teelt en gebruikt natuurlijke tegenstanders om ongedierte te bestrijden.

Altijd de juiste Biologische kruidenplanten!

Of het nu gaat om grill-kruiden, cocktail-kruiden, salade-kruiden, tapas-kruiden, barbecue-kruiden, thee-kruiden, soep-kruiden,crazy cuisine of exoten, we hebben voor elke smaak en voor elke gelegenheid verschillende biologische kruidenplanten en biologische groente- en fruitassortimenten.

Fantastische kruiden zijn fantastische cadeaus!

Zeldzame biologische kruidenplanten zijn het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Om uw biologische plant een nog betere visuele indruk te geven, kunnen wij bij afhalen in Heesch en ’s-Hertogenbosch een mooi cadeaupakket voor u samenstellen, inpakken en decoreren.

Sabine & Marcel

CO2 Klimaatboom

blue klimaat co2 boom kopen

De beste tijd om een boom te planten was 20 jaar geleden, de tweede beste tijd is nu. 

Koop de CO2 klimaatboom

Recepten

Toscaanse pesto van palmkool (cavolo nero)

Toscaanse pesto van palmkool (cavolo nero)

Toscaanse pesto van cavolo nero (palmkool) Normaal gesproken maak je pesto met een grote bos verse basilicum, maar in dit…

Pesto van Oesterblad

Pesto van Oesterblad

De sierlijke oesterplant met zijn lichtgroene bladeren en delicate blauwe bloemen is bijna onopvallend. Desalniettemin is het vol van smaak…

Chocolade Chili koekjes

Chocolade Chili koekjes

Bereiding chocolade Chili koekjes   Doe de boter of margarine in een kom en mix met een handmixer tot een…

Focaccia met kaffir limoen en wasabi rucola

Focaccia met kaffir limoen en wasabi rucola

Bereiding Focaccia met kaffir limoen en wasabi rucola   Snijd een paar kaffir limoenblaadjes in flinterdunne reepjes. Voeg vervolgens een…

Onze winkel is geopend op

09.00 - 20.00
09:00 - 20.00
09.00 - 20.00
09.00 - 20.00
09:00 - 18:00
10.00 - 17.00
Gesloten

Ons adres

van der Weeghensingel 23

5212 PJ  ’s-Hertogenbosch

Contact

085-200 71 56

info@biologischekruidenplanten.nl

Veelgestelde vragen

 • Waneer versturen jullie?

  Wij versturen alleen op maandag, dinsdag en woensdag onze producten!. Omdat het om levende planten gaat, willen wij hierdoor voorkomen dat een order het hele weekend op het sorteercentrum staat te wachten voor aflevering.
  Bestel je op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag dan gaat jouw bestelling mee met de verzending van maandag. Bestel je op maandag dan wordt het op dinsdag verzonden.

 • Help mijn planten komen beschadigd aan.

  Maak je niet druk. Dit kan altijd gebeuren. Stuur ons zo snel mogelijk een foto en wij zoeken samen naar een oplossing. Service staat voorop dus wij zijn niet moeilijk.

 • Kan ik ook afhalen i.p.v het laten verzenden.

  Jazeker in Den Bosch hebben wij een afhaalpunt aan de van der Weeghensingel 23. Bel of mail om een afhaaltijd af te spreken.

Over ons

Hoe leuk is het, als je 2 verschillende karakters, met 2 verschillende beroepen mengt, met 2 neuzen dezelfde kant op, met liefde voor koken, met bijzondere kruiden, met tuinieren en heel veel ideeën , gooi dat in een blender….!

Lees verder